Els viatges del Petit Príncep

 
 

El 30 de setembre de 1935, Antoine de Saint-Éxupéry, pilot francès, provava de batre el record de temps volant entre Paris i Saigon.

Degut a una averia al seu aparell, va haver de fer un aterratge d'emergència al desert del Sàhara.

Mentre intenta reparar el seu avió, rep la visita d'un nen vestit d'una manera ben especial i que diu prové d'un planeta molt petit.

El Petit Príncep explicarà el seu llarg viatge per diferents planetes on a conegut personatges ben estranys i curiosos cadascun amb les seves manies i bogeries.

El Petit Príncep fa moltes preguntes, vol saber, vol aprendre a reconèixer el que és l'amor, l'amistat, la por; vol entendre el boig món dels adults.

Antoine de Saint-Éxupéry es veu identificat amb el Petit Príncep, i recorda quan ell també era un nen i no entenia a la gent gran.

 

45"


Espectacle de titelles i un actor-manipulador.


Disponible en català, francès, anglès i castellà


Per nens de 0-99 anys


Sinopsi

Per què aquest espectacle?


L'any 2014, s’ha celebrat a tot el món el 70è aniversari de la publicació de l'obra d'Antoine Éxupéry, El Petit Príncep.

Perquè es commemora a tot el món?

Doncs per què es tracta d'una obra universal la més venuda i traduïda al món després de la Bíblia. Un llibre que tot nen hauria de llegir pels valors que transmet.

No són pocs els filòsofs i mestres que hi han recomanat la lectura d'aquest llibre als infants, doncs trobem temes com l'amor, l'amistat, la pau, la protecció del planeta, la tolerància,  l’intercanvi cultural, el dret a l’educació, el valor d'allò que no es veu…

L’essencial és invisible als ulls…només s'hi veu bé amb el cor...


Ja podeu reservar data per al vostre centre o teatre, i programar Els Viatges del Petit Príncep!